Enclosure Orion

Triarca Orion serie er en klimastyret løsning, som sikrer total klimakontrol med et tørt, støvfrit miljø og kondensfri driftstemperatur inde i kapslingen. Orion serien er konstrueret til IP65/IK10 og leveres i 8 standardstørrelser til beskyttelse af følsomt, aktivt udstyr i FTTx, telefoni-, kabel-tv- og andre kommunikations/multimedienetværk.

Egenskaber
• Besparelser på anlægsinvesteringer - Orions modulopbygning muliggør skalerbare løsninger, som skabes ved at tilføje flere kapslinger eller køleenheder på stedet, når behovet opstår.
• Minimerer driftsomkostninger - CCO klimastyringsenhederne kan bruges i forskellige kombinationer, så følgende opnås:
- lavt strømforbrug
- længere levetid/lavere omkostninger ved at lade aktive køleenheder køre samtidig med blæsere
• Giver løsninger, som kan tilpasses et aktuelt behov - med vores store sortiment af tilbehør og reservedele til installation og løbende support.
• Forbedret vandalsikring - for optimal beskyttelse med valgfri specifikationsopgraderinger.
• Stabil indvendig temperatur - og dermed reducerede driftstopperioder. Den dobbeltvæggede konstruktion med indbygget skorstenseffekt betyder, at der kræves mindre afkøling sammenlignet med enkeltvæggede produkter. 

Sokkel
Orion skabet leveres færdigsamlet med en integreret sokkel til montage på et klargjort beton- eller andet solidt underlag. Den indbyggede bundplade for kabelgennemføring gør det muligt at montere udstyret hurtigt og sikrer beskyttelse af dit udstyr.
Nedgravningssoklen er forberedt for installation af en batteribakke. Når du installerer skabet, kan den integrerede forplade afmonteres, hvilket giver dig uhindret adgang til kabler og andet udstyr under skabet.


arrow_upward